Kafana Ona Moja

  • Beograd
    Vračar, Vojvode Šupljikca 31
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 22:00 - 03:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 350

Otkad je otvorena 2012. godine, Kafana Ona Moja predstavlja omiljeno mesto svakog savremenog boema. Nalazi se u ulici Vojvode Šupljikca 31a u samom srcu Vračara i spada u top 3 kafane u Beogradu.

Već godinama Ona Moja predstavlja mesto okupljanja svih onih koji žele da se lepo provedu, proslave bitne trenutke, ali i utočište onima koji tuguju.

Noćni život dobio je potpuno novu dimenziju kada je ova kafana zvanično otvorena jer nju od ostalih boemskih mesta izdvaja specifični duh koji gaji, tradicionalno niske cene i prijatnost kojom lokal odiše.

Ono što Onu moju čini jednom od najtraženijih kafana u Beogradu jeste uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje.

Muzički repertoar je ovde izuzetno interesantan, jer iako orijentisan ka popu i folku, može se promeniti u zavisnosti od raspoloženja gostiju.  

Klasičan kafanski ambijent – karirani stolnjaci, nameštaj od drveta i pažljivo birano osvetljenje, učiniće da poželite da nikada ne izađete iz ove kafane.

Kaže se: „Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu„,  a ova kafana u Beogradu upravo to i želi da bude – najlepše mesto na svetu.

Dok se budete provodili uz ukuse vina, piva, rakija i žestokih pića nećete morati da previše razmišljate o novcu. Širok asortiman pića nudi nešto za svačiji ukus, pa će provod sigurno biti neponovljiv.

Kafana Ona moja radi svih sedam dana u nedelji, i za vaše uživanje dostupna je od 22-03h. Zbog velike popularnosti i standardno ogromnog interesovanja – rezervacije su obavezne.

Broj za rezervacije (kada ste trezni) je  066/6626652, a kad popijete pa zaboravite broj 066/ONAMOJA.

Dođite i proverite zašto je kafana Ona Moja jedna od najboljih kafana u Beogradu, sigurno se nećete razočarati. Živeli!

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto