Kafana Premijera

  • Beograd
    Vračar, Mileševska 73
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 22:00 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 120

Za one koji vole dobru živu svirku uz normalne cene pića i sjajan enterijer, kafana Premijera je pravi izbor. Nalazi se preko puta Beogradskog dramskog pozorišta, u ulici Mileševska broj 73.

Iako skoro otvorena, ova kafana postala je poznata među Beograđanima kao mesto gde se lepo jede, pije i veseli.

Kafana Premijera raspolaže sa dva prostora za dve različite svirke.

U zatvorenom delu koji radi tokom cele godine preovladava prava kafanska atmosfera sve do jutra, dok je tokom leta na raspolaganju bašta sa akustičnim orkestrom.

Ne možete pogrešiti čak i ako ste raspoloženi za mirniju varijantu, jer u bašti uz vrhunske specijalitete domaće kuhinje i tamburaše možete uživati u prelepim letnjim noćima.

Kada nastupe hladniji dani, u zatvorenom delu svako može pronaći mesto po svom ukusu, bilo da se radi o barskom stolu, visokom sedenju, kafanskom stolu ili separeu.

Ova kafana upotpunjuje noćni život Beograđana tri puta nedeljno i to četvrtkom, petkom i subotom od 10 uveče do čak 4 ujutru.

Ukoliko vam je to potrebno, u kafani Premijera možete organizovati sve vrste proslava i svečanosti.

U prijatnom ambijentu, ova kafana u Beogradu nudi veliki izbor rakija, piva, kao i mnogobrojne ukusne zalogaje iliti ‘meze’.

Ljubazno i profesionalno osoblje je tu za svaku vašu želju, i trude se da se pobrinu o svakom detalju zarad potpunijeg ugođaja.

Nemojte nam verovati na reč, već rezervišite svoje mesto i uverite se i sami zašto je baš ova beogradska kafana izbor mnogih boema. Vaše je da ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a sve ostalo obezbediće kafana Premijera.

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto