Kafana Stara pesma

  • Beograd
    Čukarica, Bulevar vojvode Mišića 12
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 22:00 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 200

Kafana Stara pesma je jedna od najpoznatijih kafana u Beogradu kojoj se čuju najbolji zvukovi domaće pop i narodne muzike. Stara pesma se nalazi na Beogradskom sajmu, između Home centra i naplatne rampe za sajam, na adresi Bulevar Vojvode Mišića 12.

Kafana Stara pesma je otvorena krajem 2012. godine, a za samo četiri godine postala je vodeći ugostiteljski objekat ovog tipa provoda u prestonici zabave.

Kafane Beograd čine odličnom destinacijom za provod, a ono što kafanu Stara pesma izdvaja od ostalih prestoničkih kafana jesto to što ona radi 7 dana u nedelji, od 22h do 4h. U Staroj pesmi svako veče je petak veče, a noćni život u Beogradu zahvaljujući ovoj kafani nikad ne prestaje.

Još jedna prednost kafane Stara pesma jeste to što je ona odmaknuta od gradske vrve, a opet u srcu Beograda i svojim gostima nudi prostran parking.

Kafana Stara pesma je prostorno projektovana tako da se sastoji iz dva povezana nivoa koja zajedno čine kompaktnu celinu. U jednom delu se nalazi bina, dok se u drugom nalaze šank i prelep kamin koji boravak u kafanskom prostoru čini još autentičnijim. Kafana Stara pesma odiše pravim kafanskim duhom.

Gostima su na rapolaganju kafanski stolovi i barski stolovi, a kafana može da ugosti 250 ljudi. S obzirom na popularnost kafane, ukoliko želite da je posetite, najbolje bi bilo da svoje mesto rezervišete unapred. Vikendom i petkom gotovo nikada nećete moći da pronađete prazan sto ukoliko prethodno niste rezervisali.

Kafana Stara pesma je poznata i ponosna na to što pruža impresivnu postavku napopuarnijih srpskih muzičara i pevača koji izvode tradicionalnu narodnu, exYu i folk muziku.

Ukoliko ste ljubitelj kafanske atmosfere i ambijenta, domaće narodne i pop muzike, živih nastupa i kvalitetnog provoda koji traje svakog dana od jutra do sutra obavezno posetite kafanu Stara pesma.

Ukratko, kafana Stara pesma pruža trenutni osećaj balkanskog duha i balkanskog ludila – našeg omiljenog!

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto