Kafana Tarapana

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Kneza Miloša 9
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 22:00 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 600

Klub Kafana Tarapana predstavlja sinonim za pravi kafanski provod u Beogradu, a sam prostor je uređen kao miks kafane i kluba. Ovaj klub domaće pop i narodne muzike nalazi se u samom srcu Beograda, na adresi Kneza Miloša 9.

Noćni život Beograda može se pohvaliti velikim brojem kafana, ali klub kafana Tarapana važi za jednu od najlepših. Razloga za to je više. Pre svega, klub kafana Tarapana se može pohvaliti prijatnim ambijentom i dobrim rasporedom stolova. Bez obzira za koijm ste stolom bićete u samom centru dešavanja.

Klub kafana Tarapana je nedavno i renovirana tako da se sada može pohvaliti zanimljivim, kreativnim i modernijim ambijentom kojim dominira nova rasveta. Uprkos tome, Tarapana je uspela da sačuva i kafanski duh po kome je nadaleko poznata.

U ovoj kafani gostuju najveća imena naše muzičke scene, a vrhunski provod samim tim je nezaobilazan svaki put. Od nje uvek možete očekivati samo najbolje i kada je samo jednom posetite, biće vam jasno zbog čega se gosti stalno vraćaju.

Klub kafana Tarapa radi petkom, subotom i sredom od 22h do 4. Muzički program kafane zasniva se na živim nastupima koji se održavaju sva tri dana.

Zbog pristupačnih cena pića, gostovanja, dobre muzike i provoda Tarapana je veoma brzo postala jedno od najomiljenijih mesta za izlazak u Beogradu, među mlađom populacijom.  Ono što Tarapanu stavlja na vrh liste najboljih beogradskih kafana jeste i izuzetno ljubazno, pritajno i gostoljubivo osoblje.

U kafani Tarapana možete naći širok asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića, po veoma pristupačnim cenama. Gosti su uvek odlično raspoloženi i više nego spremni za odličnu zabavu, odlična gostovanja i kvalitetno druženje. Zbog velikog interesovanja i posećenosti ove kafane, neophodno je da svoje mesto rezervišete unapred.

Ukoliko ste ljubitelj domaće pop i narodne muzike, živih nastupa, kafanske atmosfere i ludih žurki koji traju do ranih jutarnjih časova obavezno posetiti klub kafanu Tarapana.

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto