Klub Beton

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Karađorđeva 2-4
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 00:00h - 04:00h
  • Muzika Electro House
  • Kapacitet 400

Klub Beton je electro house klub u Beogradu, vođen od strane sjajne ekipe i lociran je u srcu beogradskog noćnog života, u Beton Hali, u ulici Karađorđeva 2-4 na Savskom vencu.

Klub je otvoren 2014. godine u momentu sve veće ekspanzije kafana, ali je i pored toga postao jedan od vodećih lokala beogradskog noćnog života.

Kako u trenutku nastanka tako i danas klub Beton predstavlja novitet za noćni život u Beogradu,  pravo osveženje koje je ovom gradu dugo nedostajalo. S obzirom na to da je klub Brankow noviji klub sa opuštenom i urbanom atmosferom, on umnogome podseća na klubove u inostranstvu.

Klub Beton svojim gostima pruža provod koji neće lako zaboraviti. Posetioci ovog kluba rado mu se vraćaju iz nedelje u nedelju kako bi pozitivno iskustvo ponovili više puta. Iako je kapacitet ovog kluba 400 ljudi on se brzo napuni gostima koji su željni kvalitetnih izvođača i odlične muzike, pa je neophodno da svoje mesto rezervišete unapred.

Ukoliko ste ljubitelj elektronske muzike obavezno posetite klub Beton petkom, subotom i nedeljom od ponoći do 04h. Klub Beton okuplja iskusne urbane klabere, ljubitelje dobrog elektronskog zvuka, kao i srodnih urbanih klupskih žanrova.

Za ugrejanu i nezaboravnu atmosferu ovog kluba zaduženi su renomirani beogradski DJ-ejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore. U klubu Beton možete čuti vrhunsku house muziku koja vam ne dozvoljava da stojite, već vas tera da pratite ritam I đuskate.

Klub Beton svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika.

U klubu vam na raspolaganju stoje barski stolovi, visoko sedenje i separei, a koje god mesto da izaberete unutar lokala svakako ćete biti u centru dešavanja zato što je sam Brankow centar noćnog života u prestonici.

Posetite klub Beton i uživaju u najboljm bitovima elektronske muzike i osetite čari beogradskog noćnog života.

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto