Klub Cinema

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Gračanička 18
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 00:00 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 400

Klub Cinema već duži niz godina predstavlja jedan od najpoznatijih i najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu. Ovaj klub domaće zabavne muzike nalazi se adresi Gračanička 18. u strogom centru grada. Popularnosti kluba svakako doprinosi i činjenica da se nalazi u neposrednoj blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihailove,.

Tokom godina, u klubu Cinema su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/rock muzičke scene, sa prostora cele stare Jugoslavije. Zvezde kao što su Severina, Neverne bebe, Miligram, Nina Badrić, Toni Cetinski, Vlado Georgiev, grupa Kerber  i mnogi drugi često su imalli prilike da nastupaju u ovom prestižnom klubu. Po ovome možemo zaključiti da klub Cinema neguje tradiciju pop/rock muzike sa veoma kvalitetnim izvođačima i bendovima.

Što se tiče mesta za rezervaciju, možete da birate između barskog stola,  visokog sedenja i separea, dok je sam kapacitet kluba 400 ljudi. U klubu Cinema loše mesto ne postoji, kao ni loš provod.

Radno vreme kluba Cinema je od ponoći do 4 ujutru, a za vaš provod je otvoren sredom, petkom, subotom i nedeljom. Klub Cinema okuplja ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika i zbog toga noćni život u Beogradu ne bi bio potpun bez ovog kluba. Takođe, Klub Cinema posećuje isključivo starija populacija gostiju, prosek godina je 25+.

Enterijer kluba Cinema je zaista očaravajuć, sa mnogo luksuznih detalja i upečatljivog, svojevrsnog specifičnog dizajna, što ovo mesto čini drugačijim od svega na šta ste do sad navikli.

U klubu Cinema možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati brendovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Cinema.

Klub Cinema uglavnom okuplja stariju klijentelu i ponekad je premali za sve goste i poznate ličnosti, zato je obavezno rezervisati svoje mesto na vreme.

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto