Klub Inbox

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Karađorđeva 9
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 00:00 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 300

Na mestu gde se nekada nalazio klub Public Affair, a potom i Box, sada se nalazi klub Inbox, novi klub u samom centru grada, u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrđave. Za vrlo kratko vreme, nakon otvaranja, Inbox je uspeo da postane „must be“ mesto u gradu i istanke se među klubovima Beograda. Ovaj klub zabavne muzike nalazi se u boemskoj zoni Beograda na adresi Karađorđeva 9.

Enterijer kluba je preuređen i sada on ima mnogo luksuznih i upečatljivih detalja koji su kombinovani sa svojevrsnim i autentičnim dizajnom. Unutrašnjost kluba Inbox je osmišljena na kretivan, originalan, ali i luksuzan način.

Sistemi rasvete i ozvučenja vrhunskog su kvaliteta, a enterijerom kluba dominira mnogo osvetljenih detalja koji se nalaze gotovo na svakom zidu, a klubu Inbox daju poseban šmek.

Urbani enterijer ovog kluba okuplja iste takve posetioce – urbanu gradsku elitu koja zna šta znači dobar provod i kvalitetna muzika. U klubu nema mlađe populacije, uglavnom su gosti 25+, a provod je zagarantovan. Zbog velike popularnosti i posećenosti ovog kluba, neophodno je mesto rezervisati unapred.

U šanku su barmeni koji će sa osmehom na licu i pozitivnom energijom ugostiti sve klabere željne fenomenalnog izlaska. U klubu InBox možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Mada, politika kluba InBox više glasi da – “ovaj prostor ne čini enterijer, muzika, osoblje – dušu ovog lokala čine njegovi gosti”. Tako da, obavezno posetite klub Inbox i postanite deo  urbane gradske ekipe koja se iz vikenda u vikend vraća klubu Inbox zbog fenomenalnog provoda koji traje do jutarnjih časova.

Unutar InBoxa nalazi se veliki broj separea, visokih sedenja i naravno barskih stolova. Dovoljno mesta za sve goste i sasvim koliko treba za đuskanje do kasno u noć. Bez obzira da li posetioce zabavlja Dj, neki pevač ili pevačica, grupa, jedno je sigurno: nema sedenja, zvukovi najbolje domaće i strane muzike nateraće vas da đuskate do kasno u noć, tj. do rane zore.

Klub InBox ima sve ono što dolikuje jednom mainstream klubskom mestu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto