Klub Tilt

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Karađorđeva 2
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 00:00 - 04:00
  • Muzika Electro House
  • Kapacitet 450
Akcija

Svakog Četvrtka 1:1 - flaša na flašu do 12:30

Klub Tilt je poznati electro house klub i zimska verzija popularnog splava Freestyler. Klub Tilt se nalazi na adresi Karađorđeva 2-4 u Beton Hali, kod Savskog pristaništa.

Muzički koncept na kojem je zasnovan program kluba Tillt podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih klabera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike.

Za dobre zvukove elektronske muzike u kojima posetioci ovog kluba uživaju do ranih jutarnjih časova zaduženi su renomirani beogradski DJ-evi, a neretko u klubu Tilt gostuju i svetski poznati DJ-evi.

Nije dovoljno samo dovesti pravog DJ-a, potrebno je i da se njegova muzika dobro i daleko čuje. U klubu Tilt to je zagarantovano zato što je on opremljen prvoklasnim ozvučenjem i high class osvetljenjem.

Vrhunskom provodu u ovom klubu u Beogradu doprinele su ahritekte, koje su osmislile novi izgled kluba Tilt koji će vas oduševiti. Geometrijski stil je ono što preovladava u samom ambijentu, a sam enterijer je izuzetno maštovit, savremen i originalan.

Klub Tilt za svakog ima po nešto, a daje sve! Nemojte više biti u dilemi, jer klub Tilt je pravo mesto za vas. Pogotovu što je kapacitet ovog kluba 450 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete. Radno vreme kluba Tilt je od ponoći do čak pet sati ujutru, i to utorkom, četvrtkom, petkom i subotom.

Klub Tilt nudi veliki izbor mesta, od separea, do visokih sedenja, barskih stolova, i naravno neizostavnog šanka. Usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod. Veliki pult na sredini kluba je epicentar i glavno mesto dešavanja.

Klubovi u Beogradu su brojni, a klub Tilt nudi jedno posebno iskustvo propraćeno najpozitivnijom energijom i vibracijama koje će vas uvek vraćati na ovo mesto na kom ćete doživite mnogo nezaboravnih žurki. Muzički program koji se ovde nudi je nešto najkvalitetnije što trenutno u ovom domenu postoji.

Svaki vaš provod biće propraćen raznim iznenađenjima i uvek ćete moći da se nadate nečem novom i neobičnom, a to može samo klub Tilt. Ritam koji klub Tilt pravi tera vas da igrate do ranih jutarnjih časova I da odete kući puni utisaka sa ogromnom željom da se opet vratite sledeći put. Dođite u klub Tilt i proverite zbog čega noćni život u prestonici ne bi bio kompletan bez ovog kluba.

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto