Ko to tamo peva

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Cetinjska 17
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 21:30 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 300

Kafana Ko to tamo peva nalazi se u boemskom delu Beograda, u Cetinjskoj 17 i već nekoliko sezona je jedna od najposećenijih u gradu.

Ukoliko želite da se provedete u modernoj kafani sa klupskom atmosferom, a da uz to bude u srcu Skadarlije – ova kafana u Beogradu je pravo mesto za Vas. Radi 6 dana u nedelji i ono što je sigurno je da ćete se fenomenalno provesti ako je posetite.

Kafana Ko to tamo peva karakteristična je po uvek sjajnoj atmosferi i kafanskim cenama pića koje su prilagođene svačijem džepu.. Takođe, ovde se muzika ne gasi i veselje i igra ne prestaju do ranih jutarnjih sati.

Muzički ukusi se razlikuju, ali u ovoj kafani  možete čuti sve što prija vašem uhu, jer ste Vi ‘glavni’. Neki od žanrova koji dominiraju u starogradska muzika, pop i folk.

Najlepše starogradske romanse svakog vikenda će vam na uvce pevati najbolji muzičari, što je samo još jedan razlog da svoje poverenje date najharizmatičnijoj kafani u Beogradu.

Iako je veoma prostrana i velikog kapaciteta, u ovoj kafani se uvek traži mesto više zbog fantastične atmosfere i jako prijatnog ambijenta.

Kafana Ko to tamo peva radi na tome da se svakodnevno poboljšava pa preti da postane vodeće prestoničko mesto kada je u pitanju noćni život, i pravi je razlog zašto se kafane istinski vole. Radno vreme joj je od 22:00-04:00.

Posebnu draž ovoj kafani daje topao, domaćinski enterijer, i detalji koji su pozicionirani tako da vas lagano osvajaju, uz predivno ovetljenje, a koji će učiniti da vaš kafanski život dobije posebnu notu.

Ko peva – zlo ne misli; zato nemojte dopustiti da vam drugi prepričavaju doživljaje iz ove kafane u Beogradu, nego je posetite i stvorite sebi uspomene koje vredi pamtiti!

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto