Plastic klub

 • Centar i Stari grad
  Beograd
  Palilula, Takovska 34
 • Rezervacije
  +381652007333
 • Radno vreme 23:00 - 06:00
 • Muzika Electro House, Tehno
 • Kapacitet 800

Na uglu Takovske i Dalmatinske ulice nalazi se jedno od omiljenih mesta ljubitelja urbane scene u Beogradu. U pitanju je poznati klub Plastic koji Vam pruža priliku da osetite tradicionalno dobru atmosferu skoro svakog dana u nedelji.

Veoma zanimljiv repertoar  odlikuje se čestim gostovanjima kako domaćih, tako i svetskih DJ-eva i izvođača, što će definitivno dati posebnu notu vašem noćnom životu

Ovom klubu ne mogu odoleti ni mnogobrojni stranci koji ga redovno posećuju i svoje utiske i nezaboravne trenutke dele putem društvenih mreža i preporučuju ga svojim prijateljima širom sveta.

U klubu Plastic vas četiri večeri u nedelji čekaju žurke koje se često produže i traju i posle svitanja, jer gosti najčešće ne žele da odu.  Predviđeno radno vreme kluba je od 11 uveče do 6 ujutru, a ponekad i duže.

Već 14 godina ovaj klub čini prestonički noćni život boljim, jer predstavlja sinonim za dobar provod, raznolikost i toleranciju.

Muzička ponuda i enterijer menjali su se u skladu sa preferencijama gostiju uz konstantno poboljšanje kvaliteta ozvučenja i svetlosnih efekata.

Klub Plastic je verovatno najpopularnije mainstream mesto u Beogradu, sa izrazito lepim i modernim enterijerom, osobljem i radnicima koji su uvek dostupni gostima, kao i fantastičnom atmosferom.

Kada odlučite koju noć želite da provedete u klubu Plastic, predlažemo vam da svoje mesto rezervišete zbog prevelikog interesovanja.

Svim ljubiteljima dobrog elektronskog zvuka toplo preporučujemo klub Plastic, jer kada ga jednom posetite, automatski postajete fan ovog fenomenalnog kluba. Ne propustite šansu da iskusite nešto novo, nešto nezaboravno, žurku u pravom smislu te reči!

Online rezervacija
 • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto