Splav Hua Hua

  • Centar i Stari grad
    Beograd, Ušće bb
  • Rezervacije
    +38166 33 23 23
  • Radno vreme 22:00 - 04:00
  • Muzika Zabavna & Narodna
  • Kapacitet 200

Splav Hua Hua predstavlja epicentar boemskog duha Beograda. Ovaj splav u Beogradu poznat je po žurkama domaće zabavne i narodne muzike, a nalazi se u srcu prestoničkog noćnog života, na dobro poznatoj adresi Ušće bb.

Splav Hua Hua je kultno mesto Beograda za koje strani novinara kažu da je „Belgrade’s Must“ odnosno mesto koje prosto morate da posetite prilikom obilaska Beograda. Jedan od razloga za popularnost ovog splava jeste i tradicija duga 30 godina.

Za ovih 30 godina  kafana Hua Hua je postala boemska institucija i način života gde su svi naši gosti došli na mesto odlične zabave, pojačanog libida i fenomenalne live muzike koju izvode naši izvođači. Neša 100% i Sloba Hua već nekoliko godina ustalili su svoj nastup petkom i subotom na veliko zadovoljstvo naših gostiju.

Proverite zašto su Toma Zdravković, Haris Dzinović, Zdravko Čolić, Goran Bregović i mnoge druge legende iz sveta muzike i sporta rado dočekale zoru na ovom splavu.

Ovaj splav odiše pravom kafanskom atmosferom: drveni stolovi, karirani stoljnjaci, igranje po stolovima, odlična muzika i zapaljiva urbana atmosfera su znaci prepoznavanja Hua Hua.

Upravo ta autentičnost i dobro očuvani stari kafanski duh su razlozi zbog koih stranci vole da dođu na splav Hua Hua. Njihov izraz lice i spektakl kome prisustvuju pomaže na beogradski noćni život dobije najprestižnije ocene na svetskom nivou

Gostima su u ponudi stolovi, barski stolovi, separei i mesta za šankom. Gde god sedeli ili stajali jedno je sigurno: doživećete pravu boemsku atmosferu i uživaćete u dobroj muzici i kvalitetnom piću sve do ranih jutarnjih časova.

Zbog popularnosti kafane i velike posećenosti, teško da se može pronaći prazan sto viška, pa je najbolje da svoje mesto rezervišete unaped.

Ukoliko ste boem u duši, uživate u kafanskoj atmosferi, kvalitetnim živim nastupima, domaćim pop i narodnim hitovima, splav Hua Hua je mesto koje obavezno morate posetiti i kojem ćete se sigurno vraćati.

Online rezervacija
  • Share:

Enterijer & provod

Program kluba

Foto Album

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto