Restoran Manufaktura

  • Beograd, Kralja Petra 13
  • Rezervacija
    +381 11 2180044
  • Radno vreme 09:00 - 01:00
  • Vrsta kuhinje Internacionalna
  • Kapacitet 140
  • Dostava da

Manufaktura je poznati restoran internacionalne kuhinje koji se nalazi u samom srcu Beograda, u Ulici kralja Petra 13.

Restoran Manufaktura je drugačiji od ostalih restorana u Beogradu zato što svaka namirnica koja se ovde upotrebljava za pripremu hrane potiče iz Srbije i pažljivo se bira kako bi konačan proizvod zadovoljio visoke kriterijume ukusa i hranljivosti.

Sastojci su organski i nabavljaju se od domaćih uzgajivača koji potom brigu o njima prepuštaju najboljim kuvarima koji poznaju sve tajne pripreme hrane, koja mušteriji treba da obezbedi originalan ukus i kvalitet.

Zbog toga restoran Manufakutra nije običan restoran inrernacionalne kuhinje,  već predstavlja  svojevrsnu i autentičnu prodavnicu ukusa i mirisa domaćinstava širom Srbije, strasti, umeća i posvećenosti. Svako jelo koje se priprema u restoranu Manufaktura upakovano je sa tradicijom i u sebi nosi duh naše  zemlje.

Sušeni delikatesi od mesa, organski gajeno voće i povrće, sirevi iz različitih krajeva Srbije, visoko kvalitetno meso mangulice i još mnogo različitih balkanskih delikatesa predstavljeni su gostima u hladnoj kuhinji, gde ih na licu mesta mogu probati i kupiti po želji.

Trend domaćih proizvoda prenet je sa hrane i  na piće. Svako piće sa menija ima svoju priču i poreklo, a zahvaljujući prijateljstvima sa malim porodičnim destilerijama i vinarijama širom Srbije restoran Madera donosi Vam najbolje srpske ukuse i arome. Svaka čaša u ovom restoranu  ima svoje ime i prezime, svaka voćka ruku koja ju je ubrala, а svaka flaša bogatu istoriju.

Ovde možeti probati najkvalitetnija domaća vina koja mogu da pariraju francuskim, od autohtone vrste grožđa, pravljena po tradicionalnoj recepturi i čuvana u porodičnim vinarijama i ručno pravljenim buradima.

U ponudi ovog restorana su i  domaće rakije:  šljivovica, dunjevača, kajsijevača, aromatične rakije kuvane u srpskim domaćinstvima od ručno biranog voća i vode sa najčistijih izvora, a potom čuvane u drvenim buradima, dovoljno da poprime mekoću i pitkost najfinijeg konjaka.

Ukoliko želite da pojedete domaće, a kvalitetne đakonije sa roštilja, specijalitete ispod sača, meso sa ražnja, poslastice iz bakine kuhinje ili želite da probate grčke specijalitete, tajne bugarske kuhinje, makedonske pikanterije, sve se to možete pronaći na trpezi restorana Manufaktura.

Online rezervacija
  • Share:

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto

JELOVNIK

Nema jelovnika za ovo mesto