Bitef Art Cafe

  • Usce
    Beograd,
  • Rezervacija
  • Radno vreme
  • Kapacitet

Bitef Art Cafe predstavlja jedno od gradskih mesta sa najdužom tradicijom. Novi lokal  nalazi se samo par kilometara od svog starog prostora, na adresi Mitropolita Petra 8, u sklopu Ustanove kulture Palilula.

Ovaj kafić u Beogradu idealan je za one koji cene mešavinu elegantnog i urbanog enterijera i najbolje žive muzike.

Akcenat  u večernjim časovima ostaje na najkvalitetnijim kaver svirkama, dok je pre podne ovo pravo mesto za okupljanja, kafenisanja i druženja. Prostor je akustično obrađen, tako da će onaj ko ga poseti imati priliku da uživa u perfektnom zvuku.

Novi Bitef Art Cafe sarađuje sa velikim brojem kvalitetnih umetnika, pre svega bendovima koji sviraju klasiku, jazz, MTV hitove, funk&soul, ali i odabranim profesionalcima u sferi audio i video produkcije.

Ovaj kafić u svojoj ponudi ima standardna pića, pa bilo da ste raspoloženi za produženi espresso sa toplim mlekom ili je hladan nes više za Vas – ljubazno osoblje će Vam sa zadovoljstvom pripremiti omiljeni napitak.

Takođe, osoblje će se pobrinuti da se osećate prijatno i da koliko je moguće zaboravite na gradsku buku i vrevu koja nas svakodnevno okružuje.

Prijatan ambijent ovog lokala sa vrhunskim osvetljenjem i odličnom kafom nateraće Vas da ispijanje jutarnje kafe u Bitef Art Cafe-u uključite u svakodnevni ritual.

Ovaj lokal jedan je od onih kafića u Beogradu koji je idealan za one koji traže pozitivnu atmosferu, bilo da ispijaju espresso s’ nogu, kapućino u društvu ili moku tokom pauze.

Gostima je na raspolaganju parking, tako da ne morate brinuti gde ćete ostaviti svoj automobil.

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Magazin

Pratite naš Magazin i budite uvek u toku sa najnovijim događajima.
Sve gradske aktuelnosti na jednom mestu.

KARTA PIĆA

Nema karte pića za ovo mesto

JELOVNIK

Nema jelovnika za ovo mesto